Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger J & A Rosenlund Tjenester

Tjenester fra J & A Rosenlund

Nytt bad?

Går du og drømmer om et nytt bad? Enten du skal flytte inn i et nybygg, eller ønsker en renovering av det gamle badet - kan vi hjelpe deg.

Vi kaller det gjerne nøkkelferdig bad - da gjør vi hele jobben for deg. Det starter med planleggingsfasen - hva ønsker du deg? Vi hjelper deg med å finne mulighetene og hva som er praktisk mulig å få til. Sammen tegner vi det nye badet ditt i 3D, slik at du får en idé om hvordan det vil bli før vi starter jobben. På denne måten får du et forslag ut i fra dine behov og ditt budsjett. Alt til avtalt pris.

Du trenger ikke tenke på søknader - vi tar oss av det også. Vi utfører alt i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnorm. 

Skal du pusse opp et eksisterende bad, tar vi gjerne en uforpliktende befaring hjemme hos deg. Vi monterer alt - og koordinerer gjerne med andre håndverkere som flislegger, elektriker, murer etc. Du får en totalpakke og kan bare glede deg til å ta i bruk ditt nye bad.

Reparasjon eller rehabilitering?

Vi utfører gravetjenester for vann og avløp. Har du en lekkasje og trenger en reparasjon av vannledningen eller kloakkledningen kan du ta kontakt med oss. Vi graver opp, reparerer skaden og dekker til etter at reparasjonen er utført.

Skal du utføre en reparasjon på eller rehabilitering på vann- eller avløpsledninger kan vi utføre hele jobben - med gravemaskin og rørleggere tilgjengelig, får du alt på et sted.

Varmeløsning?

Trenger du en energieffektiv varmeløsning, kan vi bistå med å finne den riktige. Vi har levert fyringsanlegg for næringsbygg, varmepumper og vannbåren varme til private boliger.

Vi har stor kompetanse innen varmepumper, rehabilitering/oppgradering av fyringsanlegg i næring og offentlige bygg. I samarbeid med deg finner vi optimale løsninger som gjør bygget mer energibesparende og miljøvennlig. 

Velger du riktig varmeløsning, kan du spare store beløp på oppvarming - samtidig som du får en komfortabel bolig eller bygg, som og blir mer miljøvennlig.

Vi har installert fjernvarmeanlegg i større næringsbygg og skoler, hvor disse bildene er tatt. Vi satt opp et teknisk rom for Vestfossen skole i Øvre Eiker. Her bygde vi om anlegget for bedre energiøkonomisering. Vi opplever et økende behov for dette i flere bygg i vårt distrikt, og har opparbeidet oss en solid kompetanse på dette fagområde.

VB Rørlegger J & A Rosenlund Tjenester
VB Rørlegger J & A Rosenlund Tjenester
VB Rørlegger J & A Rosenlund Tjenester